Flow Stúdió
"Nem ismerünk lehetetlent"

Belvárosi helyszín bérelhető:

tanfolyamokra, előadásokra, rendezvényekre 

Terembérlés olcsón, Budapest belvárosában, hangulatos környezetben, kiegészítő szolgáltatásokkal!


A fővárosban keres olyan lehetőséget, amely teljes körűen gondoskodik kisebb és nagyobb létszámú csoportok elhelyezéséről különböző rendezvények esetén?

Akkor figyelmébe ajánljuk a Flow Stúdió Damjanich  utcai félszuterén helységét, mely kíváló helyszín lehet tanfolyamokra, előadásokra, workshopokra, klubok helyszínének. 


A helység 107 nm-es és utcai  bejárattal rendelkezik. Két egymástól boltívvel elválasztott térrel rendelkezik, melyből az egyik asztalokkal, székekkel, konyhaszigettel felszerelt (kb. 40 fő befogadására alkalmas), a másik rész kíváló helyszín gyerek programokra, jóga órákra, meditációra, hangtálas előadásra, stb...

Parkolás a Damjanich utcában ingyenesen, a környék utcában díjfizetéssel lehetséges. A Hősök fasorán (párhuzamos utca) parkolóudvar is rendelkezésére áll a gépkocsival érkezőknek. Tömegközlekedéssel érkezőknek kíválóan megközelíthető, troli megálló szinte az ajtóban.  Az épület könnyen megközelíthető bármilyen járművel.


A modern, hangulatos berendezés minden igényt kielégít,  két darab saját mosdó is tartozik a helységhez. Természetes megvilágítás jellemzi a helységet, de szükség esetén megoldható a besötétítés is.


Rendelkezésre áll még: állványos vetítővászon, flipchart,  Wifi és Internet használat.


A bérlés lehetéséges hosszú távra, rendszeres időközönként, de akár csak 1-2 órára is!


Amennyiben további kérdései vannak, illetve érdeklődne a bérlési lehetőség iránt, kérjük írjon a flow2912@gmail.com email címre, vagy hívja Kalyó Ildikó stúdióvezetőt a 06-20-414-4321 telefonszámon!

UA-61700373-1