Flow Stúdió
"Nem ismerünk lehetetlent"

Masszázs 

Integrált Energia Terápia (IET) 

kezelések


Svéd masszázs

 


Masszázs és energia feltöltés IET ® technikával 

A masszázs svéd alapú gyógy jellegű, mely a problémás területeket kezeli. Ezt követően a vendég felöltözik és folytatódik a kezelés igény szerinti beszélgetéssel majd következik azIET ® kezelés a 9 sejtmemória-terület tisztításával és harmonizálásával, mely sejtszinten állítja helyre a kezelt személy energiarendeszerét nyugodt környezetben. A kezelés után a kezelt személy egy testi lelki harmonikus könnyed és örömteli állapotot tapasztalhat meg.

A kezelés időtartama: 1,5 óra
A kezelés díja: 12.000 Ft

IET ® kezelés 

AzIET ® kezelés a 9 sejtmemória-terület tisztításával és harmonizálásával, mely sejtszinten állítja helyre a kezelt személy energiarendeszerét. A terápia alatt 4 szinten, fizikai, mentális érzelmi és spirituális szinten oldódnak fel az önszabotáló energia-lenyomatok. A negatív lenyomatok helyére életigenlő, pozitív programok, energiák töltődnek be, az örömteli és szabad lét megteremtése céljából. A kezelés beszélgetéssel kezdődik, a megoldandó-fejlesztendő területről. A terapeuta azokat a blokkokat tisztítja gyengéd érintésekkel amit a páciens kész elengedni. A kezelés ruhában zajlik, nyugodt környezetben. A kezelést követően egy szabad harmonikus, örömteli állapot tapasztalható meg.

A kezelés időtartama: 1,5 óra
A kezelés díja: 12.000 Ft

Lélekküldetés aktiválás IET ®  kezeléssel

Olyan további technikákat alkalmazunk, a lélekküldetés aktiválása alatt, amelyek elősegítik a kezelt személyt abban, hogy aktiválódjanak lélekküldetésének az erre az életre megírt élettervei. A kezelés abban támogatja a pácienst, hogy képessé váljon a legmagasabb rendű lélektervét megélni és megteremteni. A kezelt személy megtisztul ezek megélésének félelmeitől, melyek elengedése által képes lehet saját élettervét beteljesíteni. A kezelés több energiagyógyászati technikából, a kézrátételes mellett, izomfeszítő és lazító vizualizációs technikából tevődik össze. A kezelés ruhában történik, nyugodt környezetben. A kezelés beszélgetéssel záródik.

A kezelés időtartama: 2 óra
A kezelés díja: 15.000 Ft

Bejelentkezés: Papp Enikő - 06-30-578-6381

Ha a Svédmasszázs szó már a könyöködön jön ki, megértelek. Eléggé túlhasznált fogalom.
De nézd csak meg, milyen jótékony hatásokkal bír szervezetünkre!
Többek között:
Frissít, revitalizál
Nyugtatja az idegrendszert, lazít, oldja a stresszt, segíthet az álmatlanságon
Enyhítheti a mozgásszervi fájdalmakat (hátfájás, nyakfájás, stb.)
Javítja az izomtónust, enyhíti a feszes izmokat, oldja a letapadásokat, izomcsomókat, tonizálja a kevésbé feszes izomzatot – tehát segít, ha sokat mozogsz, és segít, ha keveset mozogsz
Javítja az anyagcserét, beindítja a méregtelenítési folyamatokat
Segíti a belső szervek működését
Tehát általánosan javítja az egész test állapotát.
Ez a klasszikus nyugati masszázs metódus közvetett és közvetlen hatással van a bőrre, kötőszövetre, izomzatra, az anyagcsere folyamatokra, a vér-és nyirokkeringésre, sőt az idegrendszerre is.
Érdemes megjegyezni, hogy svédmasszázs és svédmasszázs között is nagy különbségek vannak, hiszen a masszőr természetszerűleg beleviszi saját személyiségét, lényét. Minden masszőrtől mást kaphatsz, az élmény nem lesz ugyanolyan.
A 90 perces kezelésbe már beleférnek finom nyújtások, ízületi mozgatások, valamint az arc masszázsa is, ami szép lezárásként segíti, hogy teljesség élménnyel kelj föl a masszázságyról.
Ellenjavallatok, avagy mikor NEM ajánlott:
Menstruáció intenzív szakasza (felerősítheti azt), terhesség, szülés után 6 hétig
Akut gyulladás, lázas állapot
Fertőző betegségek
Szívbetegségek, kezeletlen magas vérnyomás, érszűkület, vérzékenység
Daganatos megbetegedések
Gerincsérv
Cukorbetegség előrehaladott állapota
Csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapota, ízületi instabilitás
A kezelés módja: masszázságyon, masszázskrémmel, a kezelt testrészeket kitakarva zajlik
Időtartam: 60 perc vagy 90 perc
Bejelentkezés: Papp Enikő - 06-30-578-6381
Árak:
60 perc: 6.000 Ft
90 perc: 9.000 Ft

UA-61700373-1