Flow Stúdió
"Nem ismerünk lehetetlent"

Szuperalga vásárolható a Flow Stúdióban

Te is szeretnél egészségesebben élni? Szeretnéd pótolni a szervezetednek hiányzó anyagokat, de nem tudod, hogy a piacon jelenlévő nagy kínálatból mit válassz?

Akkor szeretném figyelmedbe ajánlani az ImmunLife-t, mely a piacon kapható legtisztább algákból összeválogatott készítmény.


A legújabb kutatások eredményeit felhasználva és két évtizedes fogyasztói tapasztalatot figyelembe véve állították össze a modern ember számára legmegfelelőbb keveréket az Anyatermészet eme kincseiből:
- Chlorella: nehézfém-kivezető képessége egyedülálló, a szervezet méregtelenítésére használják (feltörték a 3 rétegű sejtfalát, hogy az emberi szervezet számára hasznosítható legyen)
- Spirulina: a WHO a legértékesebb teljes értékű élelmiszernek nyilvánította, az ImmunLife-ban lévő spirulina különösen magas: legalább 60% proteint tartalmaz
- Lithothamnium: a szerves kalcium mellett magnézium, foszfor, bór, D-vitamin, Omega 3 zsírsavak a csontokba való beépülést is segítik (90% fölötti felszívódás)
- Astaxantin (Haematococcus pluvialis): minden idők leghatékonyabb, legerősebb antioxidánsa (áthatol a vér-agy és a vér-retina biztonsági szűrőjén!)
- E vitamin: különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában, illetve a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonsága elismert tény, és kiemelt szerepe van a szabad gyökök elleni küzdelemben.


Mindezeket a legkorszerűbb pullulán kapszulába zárták, amely tápiókából készül. A tápióka fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, 100%-ban növényi, tehát vegetáriánusok is fogyaszthatják.


Az ImmunLife nem tartalmaz színezéket, tartósítószert, állományjavítót, töltőanyagot, cukrot, nem tartalmaz génmanipulált összetevőt. A legmagasabb minősítésekkel rendelkező bio-alapanyagokból, minősített üzemben készül.


Az ajánlott napi adag 6 kapszula mindössze -, ami talán soknak tűnik…. Éppen ezért tudni kell azt, hogy a szárított mikro-alga keverék minden grammja kb. 1 kg friss biozöldségnek felel meg! Egy erőforrás, telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval (köztük mind a 8 esszenciális aminosav). A négy mikroalgából, nevezetesen a Spirulina platensis, Chlorella vulgáris, Lithothamnium calcareum és a Haematococcus pluvialis nevű algákból álló keverék kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz, valamint tiszta, szerves kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok következményeit megelőzzük. Rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is. Erőforrás testnek és léleknek egyaránt. Az ImmunLife mögött nincs hálózat és nem az üzletek polcaira szánták. Orvosok, természetgyógyászok, szívükben elkötelezett gyógyítók adják az Ön kezébe, mert  mindannyian azt szeretnénk látni, hogy ön napról napra egészségesebb és boldogabb lesz mind fizikailag, mind lelkileg, hiszen:


"Amint fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent."


Rendelési információk:

A termék ára: 12.500 Ft

Egy termék 180 db kapszulát tartalmaz.

Ha több információt szeretne vagy szeretné megvásárolni a terméket, akkor hívja a  06-20-414-4321 telefonszámot, vagy töltse ki az alábbi űrlapot:

Az űrlapot sikeresen elküldted!
UA-61700373-1